Klantaccount  
Mailing
 
Mailing
Mailing
Mailings maken en versturen
 
Overzicht
 
Softwarenetz Mailing voor Windows

Maak professionele nieuwsbrieven en mailings en verstuur deze emails met slechts één muisklik naar uw klanten en contacten.


Screenshots van Mailing
Klik op een screenshot om te vergroten.

Layouts voor uw (e)mailing Met geintegreerd contactbeheer Automatische terugmelding van niet aangekomen emails (Bounce-Mails) Beoordeling van de mailings


Professionele emails maken

Met de geintegreerde email editor maakt u professionele emails in HTML-formaat. Om een interessante mailing te kunnen maken, kunt u gebruik maken van foto's, kleuren, verschillende lettertypes, links, tabellen en onze kant en klare design layouts. De bediening is zeer eenvoudig en u heeft geen enkele voorkennis nodig.


Geintegreerd contactbeheer

In het mailingprogramma is een compleet geintegreerd contact- danwel klantbeheer aanwezig. U kunt ook bestaande contacten in het mailingprogramma importeren. Softwarenetz Mailing is bovendien compatible met Softwarenetz Adressen2 en Softwarenetz Factuur4. U heeft directe toegang tot uw klant- en contactgegevens uit deze programma's en u kunt emails versturen.


Direkt versturen per SMTP

Het versturen van uw mailing geschiedt door een direkte SMTP-verbinding met uw mailserver. U heeft dus geen aanvullend mailprogramma nodig om uw emails te kunnen versturen. U kunt bovendien ook precies aangeven hoeveel emails per verbinding of per tijdperiode verzonden mogen worden. Afhankelijk van uw provider bestaan er verschillende begrenzingen.


Design layouts

Kant en klare design layouts voor verschillende gebeurtenissen, zoals kerstmis, verjaardagen of nieuwsbrieven, zijn al in het programma geintegreerd. U kunt zo eenvoudig een kant en klaar design kiezen en uw email schrijven.


Automatische beoordeling van emails die niet aangekomen zijn (Bounce-Mails)

Bij het versturen van een mailing zijn er altijd emails die niet aankomen, bijv. omdat het emailadres niet meer bestaat. Als een bericht niet aankomt, krijgt u normaal gesproken van uw mailserver een bericht 'Mail delivery failed...'. Softwarenetz Mailing herkent deze (foute) emails en zal dit contact toekomstig automatisch blokkeren zodat bij een volgende mailing aan dit contact geen mail meer wordt verzonden.


Personlijke emails met variabelen

Door het gebruik van variabelen kunt u persoonlijke emails maken. Voeg bijvoorbeeld als variabele de aanhef in en uw email begint met 'Zeer geachte heer Voorbeeld' of 'Hallo Victor'....


Beoordeling

Iedere (e)mailing wordt automatisch beoordeeld. Na het versturen worden alle berichten als 'verzonden' gemarkeerd. Niet aangekomen emails krijgen de status 'niet aangekomen'. Zo heeft u een exacte beoordeling hoeveel procent van uw klanten/contacten de mailing ontvangen hebben.


Automatische verjaardagsmails

Optioneel kan Softwarenetz Mailing automatische verjaardagsmails aan uw klanten, die vandaag jarig zijn, versturen. Softwarenetz Mailing controleert automatisch bij het opstarten of er klanten zijn die vandaag jarig zijn en u wordt hierover geinformeerd. Met een muisklik verstuurt u aan alle jarigen een email, bijv. met uw cadeaubon.


Versturen met bestand als bijlage

Ook het toevoegen van documenten en grafische bestanden aan de mailing is met Softwarenetz Mailing geen enkel probleem. Verstuur één of meerdere bestanden als bijlage bij uw mailing aan uw klanten.


Nu gratis uitproberen

U kunt het programma Mailing geheel kosteloos en zonder voorwaarden 30 dagen uitproberen. Mailing nu downloaden en gratis 30 dagen uitproberen.Meer screenshots van Mailing
Klik op een screenshot om te vergroten.

Professionele email editor Verzonden mailings Instellingen en opties Beheer onjuiste emailadressen


Gebruiksvoorwaarden & deïnstallatie


Passende produkten


Deze artikelen kunnen voor u ook interessant zijn: